När byta fönster?

Funderar du på ett fönsterbyte men känner dig osäker på om det är rätt läge? För att man ska komma till punkten där man upplever att ett fönsterbyte vore ett smart drag så brukar det också vara så. Man kan i vissa fall komma undan med att renovera sina gamla fönster men fördelar och nackdelar bör vägas mot varandra. Vi kommer gärna hem till dig för att utvärdera läget samt ge dig våra råd gällande dina fönster och deras framtid.

Så går det till

Man kan byta ut enstaka fönster hemma, men det vanligaste är att man byter alla fönster samtidigt, framför allt för att få ett snyggt helhetsresultat. I den inledande fasen gör vi ett kostnadsfritt hembesök till dig där vi analyserar utgångsläget, tar mått och diskuterar dina behov och önskemål. Samtidig ger vi dig ett prisförslag för fönsterbytet baserat på den analys vi gjort och de samtal vi fört med dig under besöket.

Det finns en hel del färdiga standardfönster men de flesta specialtillverkar vi för att passa perfekt i ditt hem. Varje fönsters funktion, storlek, färg och glastyp anpassas enligt den överenskommelse vi gjort med dig. När vi sedan färdigställt dina fönster så är det dags för installation. Att välja en kompetent fönsterfirma är a och o för ett lyckat slutresultat och vi har som fönsterexpert både djupgående kunskap och gedigen erfarenhet när det gäller fönster. Väljer du oss så blir installationen av dina nya fönster smidig och med garanterat gott resultat. Vi fraktar även bort dina gamla fönster om du så önskar.

Garantier

Vi erbjuder generösa garantier på såväl fönstren vi levererar som på installationsarbetet. Garantierna gås noga igenom både vi det första hembesöket samt efter att vi installerat dina nya fönster.

Väljer du oss för ditt fönsterbyte i Stockholm så gör du ett tryggt val och en klok investering som du kan njuta frukterna av under många årtionden framöver.