Fönster av alla slag

För den oinvigde så är ett fönster mer eller mindre alltid bara ett fönster. För den invigde finns det oräkneliga variationer. Det finns först och främst många olika utseenden på fönster - de varierar i storlek, form, färg, design m.m. Därefter kommer fönster med många olika egenskaper, vissa begränsar ljusinsläpp medan andra är särskilt energieffektiva. Några kan öppnas - inåt eller utåt - medan andra är fasta.

När man väljer nya fönster finns det många val att se över och givetvis spelar priset en roll när man gör dessa val. Vissa fönstertyper är dyrare än andra men man gör klokt i att väga in aspekter som t ex hur mycket man sparar i energikostnader om man väljer ett lite dyrare fönster med hög energieffektivitet.

Det kan te sig som en djungel att välja nya fönster men vi finns vid din sida och guidar dig genom varje val så att du ska få nya fönster att trivas med i årtionden framöver.

Vi sköter hela processen

När du anlitar oss för ditt fönsterbyte i Stockholm så slipper du bekymra dig över praktiska detaljer. Vi sköter hela fönsterbytet från början till slut och processen går både snabbt och smidigt från det ögonblick vi sätter igång. I ett första steg samtalar vi och lägger upp riktlinjer med dina behov och önskemål som bas. Därefter tar vi mått på dina fönster och diskuterar alternativen som finns. Sedan är det vi som sköter all frakt och installation av dina nya fönster, samt alla andra praktiska aspekter av fönsterbytet. Själv kan du bara luta dig tillbaka och invänta dina nya fönster.